Είσοδος Μέλους | Εγγραφή Μέλους
Καλάθι αγορών
 
0 προϊόντα: 0.00€
Διαχείριση Καλαθιού

        Κατηγορίες

        Προτεινόμενα
Bραχιόλι Believe/UNISEX/Bracelet Believe
Bραχιόλι Believe/UNISEX/Bracelet Believe
6.00€ 

        Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Αρχική Σελίδα Επικοινωνία Πληρωμή - Αποστολή Cyprus & Worldwide

| Μάρτηδες/Ανοιξιάτικα

ΜΑΡΤΗΣ ή ΜΑΡΤΙΑ
Είναι ένα μαγικό προφύλαγμα για τη νέα εποχική περίοδο. Το περίδεμα αυτό το φοράμε απο την αρχή του Μαρτίου ως τη Ανάσταση ή ώσπου να πρώτο δούμε χελιδόνι. Ο "Μάρτης" ουσιαστικά αποτελείται από δύο κλωστές, άσπρη και μία κόκκινη, στριμένες μεταξύ τους, που συμβόλιζαν την αγνότητα και τα χαρά. Σε κάποιες παραδόσεις αναφέρεται και μία χρυσή κλωστή ώστε να συμβολίζεται και η αφθονία.

ΧΕΛΙΔΟΝΙ

Τα χελιδόνια είναι προάγγελοι της άνοιξης.Έρχονται στη χώρα μας αρχές Μάρτη και επιστρέφουν πάντα στην ίδια φωλιά γνωρίζοντας ότι εκεί θα βρουν τις ιδανικές συνθήκες για τη διαβίωσή τους.

ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ
Ο μύθος της αμυγδαλιάς και της άνοιξης. Φιλλίς και Δημοφών. Ο μύθος της Αμυγδαλιάς, το σύμβολο της ελπίδας που δείχνει ότι η αγάπη νικά το θάνατο. Αυτό δε, που την έχει κάνει να υμνηθεί από τη λογοτεχνία, την ποίηση και τη μουσική είναι η μοναδική της ιδιότητα να «φέρνει»την άνοιξη καθώς όταν η αμυγδαλιά ανθίσει, αποτελεί τον πιο αδιάψευστο μάρτυρα ότι η άνοιξη δεν αργεί.

μαρτάκια μαρτιάτικα βραχιόλια χελιδόνι χελιδόνι βραχιόλι κόκκινη κλωστή μάρτης βραχιόλι μάρτης βραχιόλι αμυγδαλιά χελιδόνι σκουλαρίκια χελιδόνι κολιέ Βραχιόλια μάρτηδες,ανοιξιάτικα χειροποίητα κοσμήματα,βραχιόλι αμυγδαλιά,κοσμήματα με χελιδόνια

Ταξινόμηση κατά:
Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ


 

μάρτης βραχιόλι μάρτης βραχιόλι αμυγδαλιά χελιδόνι σκουλαρίκια χελιδόνι κολιέ μαρτάκια μαρτιάτικα βραχιόλια χελιδόνι χελιδόνι βραχιόλι κόκκινη κλωστή        Δημοφιλέστερα


        Πληροφορίες
-Συνεργασία
-Η Εταιρεία
-Συσκευασία δώρου
-Επιστροφές προϊόντων
-Προσωπικά Δεδομένα
-Όροι χρήσης

  Αρχική Σελίδα    |    Επικοινωνία    |    Πληρωμή - Αποστολή    |    Cyprus & Worldwide  

Copyright © 2011 - e-lydia.gr | Προσωπικά Δεδομένα | 'Οροι Χρήσης

-- Κατασκευη eshop by infocus